Ploaia a încurcat planurile la Cupa Cetăţii

Prima ediţie a Cupei Cetăţii la box, organizată sâmbătă după-amiaza, pe Stadionul Municipal din Zalău, a fost întreruptă după doar cinci meciuri, din cauza ploii, competiţia fiind mutată în sala de antrenamente. „Ne-am pregătit foarte bine pentru prima ediţie a Cupei „Cetăţii”. Am montat ringul pe pista de pe stadion, în tribune s-au adunat peste 300 de spectatori, însă, după cinci meciuri am fost nevoiţă să ne mutăm în sala de antrenament, din cauza ploii”, a firmat antrenorul Ioan Dragoş.

În cadrul galei au avut loc 20 de meciuri, printre participanţi fiind prezenţi şi şase pugilişti din Ungaria. Au mai fost prezenţi sportivi de la: Crişul Oradea, CSS 2 Baia Mare, Box Artrom Slatina, CSM Câmpia Turzii, CSM Zalău şi Box Club MLG Zalău. Ultimul club a avut un singur reprezentant, pe Marius Pop, care a fost învins de Raul Peştean, de la CSM Zalău.

Cel mai spectaculos meci al galei a fost cel în care a boxat proaspătul campion naţional la tineret, Szabo Robert. Acesta l-a învins de o manieră categorică pe un senior de la CSM Câmpia Turzii, demonstrând, încă o dată, că titlul naţional câştigat în urmă cu două săptămâni nu a fost o întâmplare. Datorită titlului naţional câştigat la tineret, pugilistul zălăuan are şanse mari să fie cooptat în lotul naţional al României care va participa la Campionatul Mondial.

Dintre sprotivii zălăuani s-au mai remarcat: Raul Pop, Andrei Sabău, Gabriela Pintea şi Raul Peştean.

Tot la finele săptămânii trecute, patru pugilişti de la CSM Zalău au participat la Cupa „Lacul Roşu”, de la Gheorgheni, dintre ei remarcându-se Cosmin Moldovan şi Andrei Pirui.

Leave a Comment